Corpus de la cuina catalana
Editorial COLUMNA
Espanya peninsular
- Editorial COLUMNA
- ISBN13 9788466408882
- ISBN10 8466408886
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 520
- Any Edició 2007
- Idioma Català
- Encuadernació Cartoné
Matèries
GastronomiaCorpus de la cuina catalana
Editorial COLUMNA
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Què és el Corpus de la cuina catalana?
. Un diccionari de la nostra cuina en què les definicions són receptes.
. Un manual pràctic, és a dir, un receptari de consulta àgil, entenedor i complet tant per a afeccionats com per a professionals.
. Un inventari de la cuina tradicional catalana que permet identificar-la, conèixer-la amb detall, reproduir-la, estudiar-ne les característiques i les regularitats, ensenyar-la i, fins i tot, fer-la evolucionar, amb aplicacions imaginatives i personals de les receptes.
. Un catàleg dels nostres clàssics dels fogons que permetrà estratègies de promoció dels plats i dels productes que inclouen, dels restaurants, fondes i cases de menjar que els elaborin i de la cultura i el país que els ha generat.