Cistella de la compra

Ciencia de la carne y de los productos cárnicos.

Autor James F. Price / Bernard S. Schweigert

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Ciencia de la carne y de los productos cárnicos.
-5% dte.    40,86€
38,82€
Estalvia 2,04€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420007595
  • ISBN10 8420007595
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 592
  • Any Edició 1994
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Ciencia de la carne y de los productos cárnicos.

Autor James F. Price / Bernard S. Schweigert

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    40,86€
38,82€
Estalvia 2,04€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre