Cistella de la compra

Chocolate II. repostería, panadería, cocina con chocolate, helados y bebidas

Editorial VORWERK (THERMOMIX)

Chocolate II. repostería, panadería, cocina con chocolate, helados y bebidas
-5% dte.    7,95€
7,55€
Estalvia 0,40€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial VORWERK (THERMOMIX)
  • ISBN13 9788461710553
  • ISBN10 846171055X
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 228
  • Any Edició 2014
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

Chocolate II. repostería, panadería, cocina con chocolate, helados y bebidas

Editorial VORWERK (THERMOMIX)

-5% dte.    7,95€
7,55€
Estalvia 0,40€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Matèries

Receptaris