Cistella de la compra

Carne y productos cárnicos tecnología, química y microbiología

Autor J. P. Sutherland / Alan V. Varnam

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Carne y productos cárnicos tecnología, química y microbiología
-5% dte.    40,27€
38,26€
Estalvia 2,01€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420008479
  • ISBN10 8420008478
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 438
  • Col.lecció ALIMENTOS BASICOS
  • Any Edició 1998
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Carne y productos cárnicos tecnología, química y microbiología

Autor J. P. Sutherland / Alan V. Varnam

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    40,27€
38,26€
Estalvia 2,01€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de A. H. Varnam, J. P. Sutherland