Cistella de la compra

Capítols dolços de cuina mallorquina

Autor Antoni Contreras Mas

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Capítols dolços de cuina mallorquina
-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
  • Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788417113216
  • ISBN10 8417113215
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 182
  • Col.lecció Menjavents
  • Any Edició 2000
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Capítols dolços de cuina mallorquina

Autor Antoni Contreras Mas

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Aquest llibre és la segona part o, si voleu, la darreria del volum Capítols de cuina mallorquina. Hi trobareu notícies sobre els pastissos i dolços de l’antiga cuina illenca, de la qual podreu seguir el rastre amb una vintena de receptes. Els costums protocol·laris de la taula i gastronomia occidentals estableixen que els pastissos i dolços siguin servits com a plat darrer d’una menjada. En aquesta obra podreu conèixer els dolços ara ja perduts de la gastronomia mallorquina, com els gubellets, els xerafins o les llesques de papa i els que encara es conserven en altres indrets, com les casques o el cuscussó, i els altres que perviuen, com els doblegats, els rubiols, el crespells, els bunyols, els confits, el gató, els quartos, el codonyat o les neules. També s’hi han inclòs els gelats, tan tradicionals com els flaons, les formatjades, els congrets, i la figa de moro, com a mostra de la introducció d’una fruita externa a l’illa, que, si bé va ser considerada exòtica al principi, des­prés s’integrà de ple a la taula mallorquina.

Més llibres de Gabriel Morell Solivellas, Antoni Contreras Mas