Si, Acepto
Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Llegir més

Cistella de la compra

El gran llibre de la fruita dolça

Autor Josep Lladonosa i Giró

Editorial PAGÈS EDITORS

El gran llibre de la fruita dolça
-5% dte.    30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Presentar un panorama de la nostra fruita dolça i, alhora, explicar quin ús se'n pot fer a la cuina. Aquests són els dos objectius de El gran llibre de la fruita dolça que el xef Josep Lladonosa i Giró ens ofereix al llarg d'aquestes pàgines. P...

Llegir-ne més...
  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788479359614
  • ISBN10 8479359617
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 224
  • Col.lecció Visió
  • Any Edició 2002
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

El gran llibre de la fruita dolça

Autor Josep Lladonosa i Giró

Editorial PAGÈS EDITORS

Presentar un panorama de la nostra fruita dolça i, alhora, explicar quin ús se'n pot fer a la cuina. Aquests són els dos objectius de El gran llibre de la fruita dolça que el xef Josep Lladonosa i Giró ens ofereix al llarg d'aquestes pàgines. P...

-5% dte.    30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Presentar un panorama de la nostra fruita dolça i, alhora, explicar quin ús se'n pot fer a la cuina. Aquests són els dos objectius de El gran llibre de la fruita dolça que el xef Josep Lladonosa i Giró ens ofereix al llarg d'aquestes pàgines. Parla, com a cuiner experimentat, de pomes, préssecs, peres, cireres, maduixes, prunes...Recorda de quina manera els cuiners medievals els utilitzaven als fogons, i alhora ens dóna la recepta exacta. A més, prepara més de cent plats -primers, segons i postres- on la fruita hi té un paper decisiu. Algunes receptes sorgides de la tradició culinària popular, altres pertanyen a l'escola més refinada de la cuina internacional i un tercer bloc neix del geni pràctic i reconegut d'un dels millors cuiners del nostre país.

Més llibres de Josep Lladonosa i Giró