Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
Editorial ALTAMAR
-5% dte. 31,00€
29,45€
Estalvia 1,55€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial ALTAMAR
- ISBN13 9788417872373
- ISBN10 841787237X
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 192
- Any Edició 2020
- Idioma Català
Matèries
Cicles FormatiusSeguretat i higiene en la manipulació d'aliments
Editorial ALTAMAR
-5% dte. 31,00€
29,45€
Estalvia 1,55€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
- UF1. Manipulació d aliments.
- NF1. La higiene alimentària.
- NF2. La contaminació dels aliments.
- NF3. Aplicació dels sistemes d'autocontrol
- NF4. Bones pràctiques d'higiene personal i manipulació d aliments.
- NF5. Bones pràctiques de neteja, desinfecció i manteniment d instal.lacions, equipaments i utensilis.
- NF6. Bones pràctiques en el control d al·lergògens i altres substàncies que provoquen intolerància.
- UF2. Protecció del medi ambient.
- NF7. Bones pràctiques en la utilització dels recursos.
- NF8. Bones pràctiques en la gestió dels residus.
- UF1. Manipulació d aliments.
- NF1. La higiene alimentària.
- NF2. La contaminació dels aliments.
- NF3. Aplicació dels sistemes d'autocontrol
- NF4. Bones pràctiques d'higiene personal i manipulació d aliments.
- NF5. Bones pràctiques de neteja, desinfecció i manteniment d instal.lacions, equipaments i utensilis.
- NF6. Bones pràctiques en el control d al·lergògens i altres substàncies que provoquen intolerància.
- UF2. Protecció del medi ambient.
- NF7. Bones pràctiques en la utilització dels recursos.
- NF8. Bones pràctiques en la gestió dels residus.