Cistella de la compra

Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments

Editorial ALTAMAR

Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
-5% dte.    31,00€
29,45€
Estalvia 1,55€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ALTAMAR
  • ISBN13 9788417872373
  • ISBN10 841787237X
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 192
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català

Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments

Editorial ALTAMAR

-5% dte.    31,00€
29,45€
Estalvia 1,55€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

    UF1. Manipulació d aliments.
      NF1. La higiene alimentària.
      NF2. La contaminació dels aliments.
      NF3. Aplicació dels sistemes d'autocontrol
      NF4. Bones pràctiques d'higiene personal i manipulació d aliments.
      NF5. Bones pràctiques de neteja, desinfecció i manteniment d instal.lacions, equipaments i utensilis.
      NF6. Bones pràctiques en el control d al·lergògens i altres substàncies que provoquen intolerància.
        UF2. Protecció del medi ambient.
          NF7. Bones pràctiques en la utilització dels recursos.
          NF8. Bones pràctiques en la gestió dels residus.


              UF1. Manipulació d aliments.
                NF1. La higiene alimentària.
                NF2. La contaminació dels aliments.
                NF3. Aplicació dels sistemes d'autocontrol
                NF4. Bones pràctiques d'higiene personal i manipulació d aliments.
                NF5. Bones pràctiques de neteja, desinfecció i manteniment d instal.lacions, equipaments i utensilis.
                NF6. Bones pràctiques en el control d al·lergògens i altres substàncies que provoquen intolerància.
                  UF2. Protecció del medi ambient.
                    NF7. Bones pràctiques en la utilització dels recursos.
                    NF8. Bones pràctiques en la gestió dels residus.