Cistella de la compra

Cuina! O barbàrie

Autor Maria Nicolau i Rocabayera

Editorial ARA LLIBRES

Cuina! O barbàrie
-5% dte.    24,90€
23,65€
Estalvia 1,24€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788418928291
  • ISBN10 8418928298
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 272
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné
  • Audiència General / Comerç

Matèries

Cuina D'autor

Cuina! O barbàrie

Autor Maria Nicolau i Rocabayera

Editorial ARA LLIBRES

-5% dte.    24,90€
23,65€
Estalvia 1,24€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

«Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèsties, cuineu!»
Cuinar no és obeir unes instruccions, ni sotmetre?ns a una llista d?ingredients, ni planificar minuciosament la compra del supermercat. Ben al contrari, cuinar és tot allò que passa als marges d?una recepta: és improvisar, arriscar, decidir. Cuinar és, en definitiva, atrevir-nos a ser lliures. Contra l?extinció d?aquest atreviment, contra el síndrome del no-tinc-temps i la barbàrie d?una societat que menja però no cuina, aquest llibre ens urgeix a recuperar el sentit de l?acte més primigeni de la vida: alimentar-nos.
Entusiasta, inconformista i hilarant, Maria Nicolau ens obre les portes a una cuina rica, sostenible, apassionada i, sobretot, coherent. Una cuina explicada a través de la història i la ciència, la natura i la tecnologia, els episodis col·lectius i la vivència íntima. Per què l?olla és l?invent primordial de la civilització? Què ho fa que els pastissos s?inflin al forn? Com és que només comprem salmó i lluç, tenint el Mediterrani ple d?altres varietats de peix? En aquest llibre, molt més que receptes, trobareu una cuina que respon a la necessitat de subsistir, però també al goig de compartir, i que ens recorda que nosaltres som els últims responsables de la manera com vivim.
(La Garriga, 1982) és cuinera d?ofici i per vocació. Durant més de vint anys ha treballat en nombrosos restaurants a Catalunya, Espanya i França. Actualment viu a Vilanova de Sau, Osona, on condueix el restaurant de cuina catalana El Ferrer de Tall. La podeu sentir al Matí de Catalunya Ràdio i la podeu trobar fent soroll a les xarxes i en diferents programes de televisió. Sobretot, la Maria és una entusiasta: perquè li apassiona el que fa i perquè no troba distinció entre allò que és i allò a què es dedica.

Matèries

Cuina D'autor