Cistella de la compra

Nous horitzons del mètode verbotonal: millorar la pronúncia holísticament

Autor Josefina Carrera Sabaté / Patricia Lopez Garcia / Jesús Bach Marqués

Editorial EDITORIAL GRAO

Nous horitzons del mètode verbotonal: millorar la pronúncia holísticament
-5% dte.    21,00€
19,95€
Estalvia 1,05€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
  • Editorial EDITORIAL GRAO
  • ISBN13 9788418627682
  • ISBN10 8418627689
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 182
  • Col.lecció ANALISIS I ESTUDIS #E00
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Logopèdia

Nous horitzons del mètode verbotonal: millorar la pronúncia holísticament

Autor Josefina Carrera Sabaté / Patricia Lopez Garcia / Jesús Bach Marqués

Editorial EDITORIAL GRAO

-5% dte.    21,00€
19,95€
Estalvia 1,05€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre

1. La percepció verbotona .Estructuració de la matèria fònica i noció de gamma de freqüències òptimes. Utilitat de les gammes freqüencials òptimes. 2. Les bases fonètiques del mètode verbotonal: el cas de la tensió. La tensió. La tensió i la posició dels sons. 3. Corporeïtat verbotonal. Corporeïtat verbotonal. El cos: macromotricitat i micromotricitat. 4. Mètode verbal i ensenyament/aprenentatge de la llengua estrangera oral. No definició d´oral i visió general d´algunes metodologies d´ensenyament de llengües estrangeres. La metodologia de la llengua oral avui. 5. Aplicació del mètode verbotonal per a la millora de la pronunciació del català com a segona llengua (L2). Fonètica i verbotonal. La fonètica verbotonal, fonètica perceptiva. 6. L´emoció dels sons: emocions, corporalitat i llenguatge. El cos: emissor i receptor de missatges. El llenguatge com a globalitat. Percepció i producció. 7. Verbotonal i actualitat: recursos i noves tecnologies per utilitzar el mètode verbotonal. Argument. Experiència del Perú. 8. Mètode verbotonal i millora de la pronúncia del català en nens castellanoparlants. Acció d´innovació docent / acció d´aprenentatge servei (ApS). ines per a la intervenció educativa. 9. L´ensenyament del ritme de l´espanyol a estudiants italians a partir d´activitats basades en el mètode verbotonal. El ritme de l´espanyol i de l´italià. Objectius, metodologia i intervenció docent. 10. El tractament individual en el mètode verbotonal: una proposta d´aplicació pràctica. Pautes per desenvolupar una sessió de tractament individual. Esquema d´una sessió o conjunt de sessions de tractament individual

La voluntat d´aquest llibre és presentar una visió actualitzada dels fonaments teòrics i metodològics del mètode verbotonal, avui avalats per la neurociència i altres disciplines, i mostrar algunes aplicacions pràctiques del mètode. L'obra aporta, doncs, una versió polièdrica del mètode verbotonal com a recurs essencial per millorar la pronúncia de la llengua oral i n´ofereix una panoràmica actualitzada. S´hi troben recursos, eines i estratègies per a mestres, professors d'ensenyament primari, secundari i superior, i també per a logopedes que treballen en contextos plurilingües o amb pacients amb trastorns del llenguatge i de l´audició.

Josefina Carrera-Sabaté. UB. Responsable del grup FONCAT i de les Guies de pronunciació del català. Codirectora del recurs: Els sons del català. Patricia Lopez Garcia. UAB. Especialista en adquisició de llengües en context plurilingüe. Vicepresidenta de l'Associació Espanyola Verbotonal (AEV). Jesús Bach-Marquès. Institut Palau Ausit de Ripollet i UB. Membre del grup FONCAT. Coordinador de les Guies de pronunciació del català. Joaquim Llisterri Boix (http://joaquimllisterri.cat). UAB. Investiga en fonètica i en diversos camps de la fonètica aplicada. Michel Billières. Especialista en ciències de la llengua, especialment en didàctica de llengües estrangeres i en el mètode verbotonal. Creador del recurs Au son du fle. Idoya Ibarbia Mangrane. Membre de la junta directiva de l'AEV, logopeda, autora d´Espiral Fonemas, Morfosintaxi a Onda Educa. Marivi Calvo Medina. Coordinadora de rehabilitació del Col·legi La Puríssima de Saragossa. Membre de la junta directiva de l'AEV. Noelia Cebrián Marta. Mestra d´audició i llenguatge de La Puríssima de Saragossa. Especialista en Tics. Membre de la junta directiva de l'AEV. Berta Calzada Cubí. Reeducadora psicopedagògica i auxiliar d´anglès. Graduada en lingüística a la UB i estudiant de logopèdia a la U. Manresa-UOC. Patricia Bellaescusa Hernández. Auxiliar de castellà a l´estranger, a Emilia Romagna. Graduada en lingüística i màster d'espanyol com a LE a la UB. Marian Martínez Arnanz. Col·legi La Puríssima de Saragossa. Responsable del Dept. Pedagògic de l´Editorial Onda Educa. Membre de la junta directiva de l´AEV.

Matèries

Logopèdia

Més llibres de Josefina Carrera Sabaté