Si, Acepto
Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Llegir més
🎁 5% de descompte en tots els llibres. Anticipa les teves compres de Nadal! 🎁 ¡Veure més!

Cistella de la compra

¿Qué comes? Ciencia y conciencia para resistir

Autor Miguel Ángel Martínez González

Editorial PLANETA

¿Qué comes? Ciencia y conciencia para resistir
-5% dte.    8,95€
8,51€
Estalvia 0,45€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït

Comer con ciencia y a conciencia resulta crucial en estos tiempos en que todos debemos estar fuertes para resistir. De eso trata este libro práctico, ameno y divulgativo, escrito por un epidemiólogo de prestigio, el Dr. Martínez-González, y la...

Llegir-ne més...
Entrega en 24/48h

A casa teva o punt de recollida

Llibreters experts

Assessorament personal

Compra i gaudeix

1h d' aparcament gratuït

  • Editorial PLANETA
  • ISBN13 9788408246480
  • ISBN10 8408246488
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 320
  • Col.lecció PRACTICOS SIGLO XXI #
  • Any Edició 2021
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

¿Qué comes? Ciencia y conciencia para resistir

Autor Miguel Ángel Martínez González

Editorial PLANETA

Comer con ciencia y a conciencia resulta crucial en estos tiempos en que todos debemos estar fuertes para resistir. De eso trata este libro práctico, ameno y divulgativo, escrito por un epidemiólogo de prestigio, el Dr. Martínez-González, y la...

-5% dte.    8,95€
8,51€
Estalvia 0,45€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït
Entrega en 24/48h

A casa teva o punt de recollida

Llibreters experts

Assessorament personal

Compra i gaudeix

1h d' aparcament gratuït

Detalls del llibre

Comer con ciencia y a conciencia resulta crucial en estos tiempos en que todos debemos estar fuertes para resistir. De eso trata este libro práctico, ameno y divulgativo, escrito por un epidemiólogo de prestigio, el Dr. Martínez-González, y la periodista Marisol Guisasola.
Descubriremos por qué es tan importante mantener unos buenos hábitos y cómo aprender a detectar los bulos y las artimañas que la industria alimentaria y farmacéutica utilizan para manipularnos.