Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya
-5% dte. 16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Tapa tova
  • Editorial UNIV. BARCELONA
  • Autor/s Bernardo, Mercé / Arbussà, Anna / Escalante, Raúl
  • ISBN13 9788447540471
  • ISBN10 8447540472
  • Pàgines 149
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català

Seccions

Gastronomia , Turismo
-5% dte. exclusiu web

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

-5% dte.   16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?anàlisi i estudi. Qui més qui menys coneix un cuiner, n'ha llegit algun article o l?ha vist als mitjans. Però com s'ha arribat a aquest reconeixement? Què ho fa que la gastronomia catalana hagi assolit nivells tan alts? Cuina de relacions ofereix al lector una visió d'aquest fenomen des d'una perspectiva diferent. S'hi expliquen dos dels factors fonamentals de l?èxit de la cuina catalana: les relacions entre els cuiners i la seva formació. L?anhel d?aprendre i millorar, en un clima de col·laboració i de respecte mutu, són els ingredients que garanteixen els bons resultats d?un sector pioner, reconegut i fort.

  • Tipus Tapa tova
  • Editorial UNIV. BARCELONA
  • Autor/s Bernardo, Mercé / Arbussà, Anna / Escalante, Raúl
  • ISBN13 9788447540471
  • ISBN10 8447540472
  • Pàgines 149
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català

Seccions

Gastronomia , Turismo