Cistella de la compra

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Autor Mercé Bernardo / Anna Arbussà / Raúl Escalante

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya
-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?an&a...

Llegir-ne més...
  • Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788447540471
  • ISBN10 8447540472
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 149
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica amb solapes

Matèries

Gastronomia , Turisme

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Autor Mercé Bernardo / Anna Arbussà / Raúl Escalante

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?an&a...

-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?anàlisi i estudi. Qui més qui menys coneix un cuiner, n'ha llegit algun article o l?ha vist als mitjans. Però com s'ha arribat a aquest reconeixement? Què ho fa que la gastronomia catalana hagi assolit nivells tan alts? Cuina de relacions ofereix al lector una visió d'aquest fenomen des d'una perspectiva diferent. S'hi expliquen dos dels factors fonamentals de l?èxit de la cuina catalana: les relacions entre els cuiners i la seva formació. L?anhel d?aprendre i millorar, en un clima de col·laboració i de respecte mutu, són els ingredients que garanteixen els bons resultats d?un sector pioner, reconegut i fort.

Matèries

Gastronomia , Turisme