Cistella de la compra

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

La cuina de la revolució francesa i les illes balears
-5% dte. 12,02€
11,42€
Estalvia 0,60€
  • Editorial DOCUMENTA BALEAR
  • Autor/s Ferrà i Martorell, Miquel
  • ISBN13 9788489067806
  • ISBN10 8489067805
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 179
  • Any Edició 2000
  • Encuadernació Rústica

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

-5% dte.   12,02€
11,42€
Estalvia 0,60€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.

  • Editorial DOCUMENTA BALEAR
  • Autor/s Ferrà i Martorell, Miquel
  • ISBN13 9788489067806
  • ISBN10 8489067805
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 179
  • Any Edició 2000
  • Encuadernació Rústica

Més llibres de Miquel Ferrà i Martorell