Cistella de la compra

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Autor Miquel Ferrà i Martorell

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

La cuina de la revolució francesa i les illes balears
-5% dte.    12,02€
11,42€
Estalvia 0,60€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...

Llegir-ne més...
  • Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788489067806
  • ISBN10 8489067805
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 179
  • Any Edició 2000
  • Encuadernació Rústica

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Autor Miquel Ferrà i Martorell

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...

-5% dte.    12,02€
11,42€
Estalvia 0,60€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.

Més llibres de Miquel Ferrà i Martorell