La cuina de la revolució francesa i les illes balears
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Espanya peninsular
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...
Llegir-ne més...- Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
- ISBN13 9788489067806
- ISBN10 8489067805
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 179
- Any Edició 2000
- Encuadernació Rústica
Matèries
Política CatalanaLa cuina de la revolució francesa i les illes balears
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.