Si, Acepto
Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Llegir més

Cistella de la compra

Denominació d'Origen Alella. La fortalesa d'una història vinícola de passat, present i futur

Autor AA. VV.

Editorial VIBOP EDICIONS

Denominació d'Origen Alella. La fortalesa d'una història vinícola de passat, present i futur
-5% dte.    29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Gaudeix d'aquest volum atractiu i visual, elaborat perun equip ampli de periodistes vinícoles i que comptatambé amb col·laboradors d'excepció, com el sommelierFerran Centelles; el director de l'Observatori delPaisatge de Catalunya, Pere Sala; ...

Llegir-ne més...
  • Editorial VIBOP EDICIONS
  • ISBN13 9788412619768
  • ISBN10 8412619765
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 192
  • Any Edició 2023
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica amb solapes

Denominació d'Origen Alella. La fortalesa d'una història vinícola de passat, present i futur

Autor AA. VV.

Editorial VIBOP EDICIONS

Gaudeix d'aquest volum atractiu i visual, elaborat perun equip ampli de periodistes vinícoles i que comptatambé amb col·laboradors d'excepció, com el sommelierFerran Centelles; el director de l'Observatori delPaisatge de Catalunya, Pere Sala; ...

-5% dte.    29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Gaudeix d'aquest volum atractiu i visual, elaborat perun equip ampli de periodistes vinícoles i que comptatambé amb col·laboradors d'excepció, com el sommelierFerran Centelles; el director de l'Observatori delPaisatge de Catalunya, Pere Sala; el naturalista MartíBoada; i la cuina Carme Ruscalleda. Coneix la històriad'un territori vinícola que tens al costat i descobreixels seus cellers.

Un territori vinícola no es crea només amb un patrimoniric i valuós, que denota una cultura, una tradició, unsoficis, un talent i un coneixement. També cal arrapar-seal paisatge agrari i natural.

Més llibres de AA.VV.