Cistella de la compra

Subscripcions


Ens avalen més de trenta anys subministrant eficaçment revistes de més de vuitanta països, convertint ALIBRI LLIBRERIA en el referent català més internacional en gestió de subscripcions. Aquest llarg itinerari per assolir una sòlida relació amb els editors i una extraordinària fidelització dels clients, ha tingut la principal credencial en el desenvolupament professional d'un equip humà especialitzat, que amb la implantació de les eines informàtiques més avançades ha aconseguit l'actual prestigi d'ALIBRI tant a empreses privades com a institucions públiques.

La històrica identitat de la llibreria s'estén al seu departament de subscripcions, on vostè tindrà sempre un fil directe amb la persona responsable de les progressions de la cartera de revistes contractada, facilitant-li el suport i la informació necessaris per simplificar-vos en el màxim l'ordenació diària del vostre treball. Així doncs, ALIBRI opera des de la proximitat i el compromís perquè pugueu dipositar amb total confiança la gestió de les vostres subscripcions a un equip que s'implicarà amb fermesa el bon desenvolupament de les particularitats pròpies d'aquest servei:

  • Altes, baixes i renovació de subscripcions, tant en format paper com en línia. En aquest darrer cas gestionem la correcta recepció dels contractes, en els casos que calgui llicència per a l'accés online, així com el traspàs puntual de informació relativa a claus daccés o IPs.
  • Reclamació en cas d'exemplars no rebuts comprometent-nos a realitzar totes les gestions que siguin necessàries, respectant el termini marcat pels editors i promovent la rapidesa de resposta a la reclamació en un temps no superior a les 72 hores.
  • Flexibilitat en els pagaments i adaptació a les necessitats del client en requisits i períodes de facturació.
  • Agilitat en els processos de comunicació amb els editors i els distribuïdors per a canvis de direcció d'enviament, comanda d'exemplars antics, col·leccions, etc.
  • Actualització personal de l'estat de les subscripcions i les novetats editorials.
  • Servei web per a la consulta de les fitxes de les revistes subscrites.

La solvència d'ALIBRI en l'àmbit de les subscripcions de revistes tècniques i d'humanitats es manifesta en l'àmplia relació de clients que nodrim les seves Biblioteques: Universitat de Barcelona, Institut Dexeus, Bayer Material Science, Biblioteca de Catalunya, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Fundació “La Caixa”, tots els museus adscrits a l'Institut Cultura de Barcelona, Hospital Clínic Universitari Lozano Blesa de Saragossa, Siemens Healhcare Diagnostics, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya... I un llarg etcètera fins a arribar a més de dos mil cinc-centes revistes subscrites.

ALIBRI també posa a la vostra disposició un equip de catalogadors, gestió de comandes de grans comptes i servei tecnològic per a qualsevol altra necessitat tècnica o de material en aprovisionament de llibres, elaboració de pressupostos, desenvolupament informàtic o de pàgines web, sent importants valors afegits en la seva relació amb nosaltres.

Podreu dedicar més temps a altres requeriments de la vostra Biblioteca o Centre de Documentació ja que us podem descarregar de tota la tasca que suposa contactar amb multitud de proveïdors diferents, tant nacionals com internacionals, unificant les vostres comunicacions a un proper equip de professionals de confiança, així com poder tenir en el vostre departament de comptabilitat una factura única en una sola divisa.