Detalles del libro
No és només un aliment, és una icona que expressa paisatges, cultures i història. Accedir al bon pa és un objectiu de tota la Humanitat, que, en bona part, avui es debat entre no tenir-ne o tenir-ne de dolent. En aquest context, el món rural ha estat el reservori dels productes, les tècniques i el respecte vers aquest aliment. Descobrirem històries de forners i forneres, de la pagesia del blat, dels cuiners de Km 0 i de tots els col·lectius que al segle XXI conserven viu aquest patrimoni i lluiten perquè alimenti tot el planeta.‘Arrels. El món que torna‘, és una revista de caràcter trimestral en format paper que va veure la llum a finals de l'any 2020.L'objectiu d'Arrels, és el de la divulgació d’informació i coneixements d’un estil de vida basat en els valors de la natura i el món rural, on es posen en contacte directe els consumidors amb els pagesos productors d'aliments de proximitat. Arrels també compta amb una web (arrels.info) i amb un mercat de pagès en línia.
- Encuadernación Tapa blanda
- Autor/es AA.VV.
- ISBN13 9788419968500
- ISBN10 8419968501
- Páginas 160
- Año de Edición 2025
- Idioma Catalán
- Audiencia General / "Trade"
Reseñas y valoraciones
Arrels #20. Pa (Catalán)
- De
- AA.VV.
- |
- Alisis-Inuk (2025)
- 9788419968500
- Saga ARRELS 20



